Brunch vorige week zondag; vrucht van de Geest!

Geplaatst op 12 juni 2017

Tijdens de brunch van vorige week zondag vertelde Wouter iets over de Liefde van waaruit we leven als we ons laten leiden door de Heilige Geest. Die Liefde wordt beschreven in het bijbelboek Galaten, hoofdstuk 5. Daar legt Paulus ons uit dat de vrucht Liefde bestaat uit Vreugde, Vrede, Geduld, Vriendelijkheid, Goedheid, Geloof, Tederheid en Zelfbeheersing. De Heilige Geest verbindt ons met Christus en geeft richting aan ons leven. Dan komen er hele mooie dingen uit ons, om van te genieten! We mochten zelf onze vruchtenmix maken als toetje na een heerlijke brunch!

Bijna iedere  zondag is er een brunch bij Hiernaast, aan de Bombazijnstraat 30. We beginnen om 11.00 uur. Je mag iets meenemen, maar hoeft niets te betalen. Alleen op de eerste zondag van de maand is er geen brunch…

IMG_3326IMG_3333IMG_3339IMG_3330