Hiernaast

EEN PLEK WAAR JE KUNT ZIJN WIE JE BENT. ZONDER DAT IEMAND JE BEOORDEELT. WAAR JOUW TALENTEN TELLEN, OOK ALS JE DIE ZELF NOG NIET EENS HELEMAAL HELDER  HEBT. WAAR JIJ IETS BETEKENT VOOR ANDEREN, EN ZIJ VOOR JOU. ONGEDWONGEN. ONTSPANNEN.

Hiernaast is zo’n plek. Een ontmoetingsruimte – een woonkamer – waar je een kop koffie kunt drinken. En waar je kunt bijkletsen met buren en buurtbewoners. Maar ook met een schilder, een fotograaf of een andere kunstenaar die in het atelier aan het werk is.

Actief meedoen kan ook. Met de regelmaat van de klok zijn er workshops, cursussen en projecten met en in de buurt. Hiernaast, en alles wat er gebeurt, is eigenlijk van iedereen.

Hiernaast is een initiatief van stichting Kunst van Ontmoeting. Kunst van Ontmoeting heeft twee doelen: een plek bieden waar mensen elkaar echt kunnen ontmoeten. En een plek bieden waar talent zich ontwikkelen kan én ingezet kan worden. Kan. Niets moet. De gedachte erachter is dat ieder mens waardevol is en zijn talent voor zichzelf en anderen kan gebruiken. En dat is een kunst.

Download HIER de flyer met meer informatie over Hiernaast